~ Michaela Forni

2014-02-28 @ 17:57:01

~ Inte bara det att hennes namn stavas lika fint som mitt mellannamn utan att hon också kan sätta ord på mina känslor. "Ni vet när det gör så ont i hjärtat så att man vill plocka ut det? Så känns det just nu." 

~ Snart så!!

2014-02-28 @ 13:50:02~ Tisdag-Onsdag

2014-02-27 @ 01:11:03

~ I tisdags kom min bebi hem till mig och vi bakade kladdkaka och kollade på supernatural, hann också med att plugga. Dock så har jag massor av plugg som jag ska göra imorgon. Men men "lovet" har hittills varit as bra med underbara människor. Idag så lagade jag och Sofia mat och kollade några till avsnitt av supernatural och vilade och myste hela dagen. är så sjukt ledsen över att Sofia åkte från mig men hon har skola imorogn.. Alltid lika jobbigt när hon åker ifrån mig <3
~ Frozen yoghurt

2014-02-27 @ 01:02:18

~ I måndags åkte jag och jullisgullis till kista och kollade runt lite, fick med mig en jeanskjol och sen blev vi lite små hungriga så vi gick till frozen yoghurt och åt lite glass, möms!

~ Helgen spenderades med min älskling Sofia

2014-02-20 @ 09:06:01
~ En bra frukost

2014-02-20 @ 08:53:47

~ Dagen börjar med en rejäl frukost, som består av proteinpannkakor med kiwi, så sjukt mumsigt! Sen så brukar jag ta en liten klick av nutella bara för att få en extra smak vilket man egentligen inte behöver då pannkakorna är så sjukt goda med bara kiwi. Men jag bulkar! ;) Iallafall det som står på schemat idag är svenska "prov", idrott och sen gymmet!! Det här blir en bra dag! 


~ Min alla hjärtans dag

2014-02-15 @ 18:13:14

~ Hej sötisar! Jag hoppas eran alla hjärtans dag va underbar igår. Min va verkligen helt perfekt! Det började med att jag kom ner på morgonen och då har jag fått gelehjärtan och en nalle av min mamma och pappa, riktiga sötisar. 

Efter skolan så åkte jag och Malin till gymmet och körde ett ben pass (mina lår och min rumpa gör så sjukt ont hah) sen så åkte jag hem och fixade mig i ordning för att Jessica skulle komma till mig. Hon kom vid typ halv 7 och hade med sig en sån sjukt gullig present! Åååh!! Blev så cpglad! Sen så åkte vi upp till Golden cave och åt trerätters. Efter att vi va mätta och belåtna så gick vi hem till mig och åt nutella och jordgubbar. Jag hade en sån fin dag igår och den var verkligen helt perfekt! Vem behöver en pojkvän?? Älskar dig Jessica! 


~ Ny mascara

2014-02-13 @ 18:43:16

~ Hejhopp! Lite dålig uppdatering, men det är så att jag har haft mycket att stå i! I tisdags så var jag på handledarkurs och nu idag så va jag och Emmy på ett möte angående studenten och lite så ;) sen så tar skolan väldigt mycket av min tid. Bloggen blir väldigt lidande och jag önskar att jag hade all tid i världen. men iallafall för att komma till mascaran, skulle köp en från oriflame men tjejen som jobbade på kicks rekommenderade denna istället så mamma köpte med sig denna som är från dior. Har bara prövat att ha den en dag men den känns lätt på fransarna och det ser väldigt naturligt ut! Och jag är glad att mamma köpte den här istället. I love it!! Tack världens bästa mamma! <3 

~ Fredag

2014-02-01 @ 13:49:49

~ Hoppas du hade en lika mysig fredag som jag hade! Jag, Sofia, Malin och Jonna åkte in till stan för att gå på fridays, så sjukt god mat!! Malin hade fyllt år så vi hade en liten födelsedagsmiddag/ fira körkort, ja ni hörde rätt! Malin har tagit körkort!! Och vi gav Malin en summerburst biljett så i sommar blir det summerburst!! Men iallafall först så åt vi mozarellasticks som var gudomliga och sen en bacon hamburgare på det, mums! Efter det va vi mätta och belåtna och styrde stegen mot gamla stan och där tog vi några drinkar. Sjukt mysig kväll med underbara människor!