~ Elisabeth dagen

2013-11-19 @ 20:39:34

~ hihi kolla va söt min lärare va idag!! (Pssst jag är hon med långa håret hihi, ett sånt fint porträtt)  

(Ni som inte har koll, det är min namnsdag idag;)) 

~ Åh så fin

2013-11-05 @ 22:31:10

~ Är så grymt glad att jag la vantarna på den här koftan! Så fin.


~ Torsdag

2013-11-02 @ 16:27:30

~ Jag och Sofia hade lite svårt att gå upp eftersom vi va uppe till 3? Så vi va väldigt trötta men vi styrde stegen mot tåget och mötte upp Malin. Vi tänkte gå in till buttericks och köpa saker inför nästa fredag men det var sån grymt lång kö så vi struntade i det, men jag fick med mig mina älskade stövlar!! Är så grymt nöjd, invigde dom idag! Åh så fina. Sen så åt vi på Waynes och myste. Tog den där underbart goda mackan med cashewnötts röra och en is latte, mums! (såg Angelica blick, lite coolt sådär) sen så åkte jag och Malin hem till henne och vi kollade på hela Sverige bakar och sjöng Singstar, mys! 


~ Onsdag

2013-11-01 @ 14:44:37

~ I onsdags åkte jag in till stan för att träffa upp min älskling! Vi tog en romantisk dejt på Vapiano och sen så gick vi till bion och kollade på "Turbo". Jag och Sofia skrattade typ hela filmen.. Vilket va pinsamt eftersom ingen annan gjorde det typ haha! Sen så åkte jag och Sofia hem och träffade lite människor ute. Har saknat henne så grymt mycket.. Saknar henne nu också! Det är så tråkigt när hon bor så långt bort eftersom då träffas man inte så ofta men men Sofia om du läser det här, vi får göra om det här igen!! <3


~ Oskar och Elina mina babes

2013-11-01 @ 14:31:51

~ lite kort: Tisdagen spenderade jag med världens bästa Oskar och Elina. Vi bakade klickkakor och åt på Alexandra! Sen på kvällen åt vi massa kakor och kladdkaka, kan säga att vi hade matkoma! Massa Myyyys! Vi låter bilderna tala ;)