~ VARNING

2012-10-30 @ 17:02:00

~ Okej här kommer en liten vaning ang. Ögonfransserum som gör fransarna längre antingen kan ni ta in den här varningen eller så skiter ni i det gör som ni vill! iallafall såhär stod det i DN.
 
"Använd inte produkter som påstår sig förlänga ögonfransarna, varnar Läkemedelsverket. Flera produkter innehåller nämligen prostaglandiner som kan orsaka olika biverkningar. Prostaglandiner är ett hormonliknande ämne som används i flera ögonläkemedel och kan orsaka klåda, rodnad av ögonvitan, ögonsmärsta samt förändring av ögonlocksfärg. Medlen kan till och med  förändra ögonfrägen genom att de ökar pigmenteringen i regnbågshinnan, enligt verket."
 
Okej nu så kan ni ju bestämma om ni vill tro på det här eller inte men jag skulle iallafall inte köpa något! Men det känns så hemskt när det finns en sån här risk och det är ju inte första gången några storbloggare annonserar om farliga saker, t.ex den där salvan som ska göra brösten större? det är ju cancer framkallande?! Och här är en hemsida som KAN om ögonfransarfärlängningar och de säger också att det är farligt.
Läs inlägget HÄÄR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback